Gezellig samenzijn 2021

Beste Magnus leden en vrijwilligers,

Nu het er naar uitziet dat er weer meer mogelijk is willen wij jullie uitnodigen op zondag 19 september 2021, voor een gezellig samenzijn, aansluitend aan de jaarvergadering.

We gaan er vanuit dat leden die zich opgeven ook bij Algemene Ledenvergadering aanwezig zijn. Want ook die ging in maart dit jaar niet door.

Programma:
10:30u: ontvangst koffie/thee met gebak van bakkerij ‘t Kraayennest
11:00u: algemene ledenvergadering bovenverdieping
12:30u: warme lunch
14:15u: wandelingetje
15:45u: borrelen en hapje
17:00u: afsluiting

Leden mogen bij binnenkomst rechtstreeks naar boven voor de algemene ledenvergadering. Vrijwilligers, EHBO-ers  en masseurs zijn vanaf 10:30u ook van harte welkom en mogen tijdens de vergadering plaats nemen in het bar gedeelte.

Leden, donateurs, vrijwilligers, EHBO’ers en masseurs €12,50 p/p, kinderen van hen (4 t/m 11 jaar) betalen €6,25 p/p. Kinderen t/m 3 jaar gratis. Voor introducés €22,50 p/p.

Van de vereniging ontvang je bij binnenkomst koffie/thee met een lekkere traktatie, later een heerlijke lunch inclusief 2 consumpties, de overige drankjes zijn voor eigen rekening.
Opgeven uiterlijk vóór zondag 5 september 2021, via het digitale opgavenformulier.
Verzoek aan iedereen om bij binnenkomst je handen te desinfecteren en de gehele dag voldoende afstand van elkaar te houden.

We hopen op een gezellig maar wel veilig samenzijn met elkaar!

Tot ziens!

Bestuur Wandelvereniging Magnus


Hoofdsponsoren