Magnus Evenement 2020

Evenement

Beste Magnus leden en vrijwilligers,

Wat hebben we elkaar gemist. We wensten elkaar tijdens de Nieuwjaarsreceptie een fantastisch wandeljaar toe in goede gezondheid. En toen……. een paar maanden later werd alles anders.
Het wordt tijd dat we elkaar weer eens gaan zien en ontmoeten, anders moeten we ons straks weer aan elkaar gaan voorstellen en weten we niet meer wie wie is.
Daarom, op zondag 4 oktober (wereld dierendag) staat er een gezellige bijeenkomst gepland. Een Magnus evenementendag met elkaar.
Wat gaan we doen? Dat blijft natuurlijk een verrassing. Je hoeft geen sportkleding kleding aan. Je mag zelfs een beetje sjiek gekleed komen. Dan sta je er netjes op voor de groepsfoto.

We gaan er vanuit dat als je je opgeeft als lid zijnde, dat je dan ook bij algemene ledenvergadering aanwezig bent. Want ook die ging immers niet door en moeten we inhalen.

Programma:
10:30u: ontvangst koffie/thee met gebak van bakkerij ‘t Kraayennest
11:00u: algemene ledenvergadering boven verdieping
12:30u: warme lunch
14:00u: groepsfoto
14:15u: activiteit
15:45u: borrelen en hapje
17:00u: prijs uitreiking
17:30u: afsluiting

Vrijwilligers en Masseurs zijn ook van harte welkom en mogen plaats nemen in het bar gedeelte. Leden mogen rechtstreeks naar boven voor de vergadering.
Verzoek aan iedereen om bij binnenkomst je handen te desinfecteren en de gehele dag voldoende afstand van elkaar te houden.

Je kunt je aanmelden uiterlijk vóór 27 september via deze pagina.

We hopen op een gezellig maar wel veilig samenzijn met elkaar!

Tot ziens!

Bestuur en evenementencommissie


Hoofdsponsoren