Waarom lid worden

WV Magnus is aangesloten bij de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland (Regio Gelderland)) Het lidmaatschap van Magnus geeft recht op reductie van €1,00 op het inschrijfgeld van door de KWBN erkende wandeltochten. Magnus-leden kunnen tevens reductie krijgen op het inschrijfgeld van de Nijmeegse 4Daagse. Leden krijgen "Het Wandelsportmagazine", en het Landelijk Wandelprogramma, waarin vele marsen vermeld staan, gratis thuisgestuurd.

De Nijmeegse 4Daagse is onmiskenbaar hét hoogtepunt van ons wandelprogramma.

Het eerste volle kalenderjaar wordt men aspirant lid. Men kan dan tegen een vergoeding van €40,00 gebruik maken van onze verzorging. Na een jaar is men senior-lid en kan men tegen een vergoeding van €30,00 gebruik maken van onze uitstekende verzorging. Niet Magnusleden kunnen ook gebruik maken van de verzorging maar moeten rekening houden met een hogere bijdrage in de kosten. Tevens maakt de vereniging het mogelijk om tegen een schappelijke prijs te overnachten en gebruik te maken van verschillende faciliteiten in een Sporthal te Weurt. Dit is een dorpje op ca. 4 km. van het centrum van Nijmegen met een uitstekende openbaar vervoer verbinding.

Wandelvereniging Magnus maakt ieder jaar van de 4Daagse een onvergetelijk feest!

Tenslotte worden er ook andere gezellige evenementen georganiseerd.

Voor alle duidelijkheid willen wij vermelden dat wij als vereniging niet in groepsverband wandelen of trainen.
Wanneer men samen wandelt ben je afhankelijk van het tempo van de ander.
Wel is het zo dat tijdens activiteiten die Magnus organiseert afspraken gemaakt kunnen worden om met elkaar te gaan wandelen.

Als men behoefte heeft aan een trainingsprogramma kan men terecht op: http://www.4daagse.nl.

Wij verwachten van onze leden een actieve bijdrage aan ons verenigingsleven, wat dit inhoudt leest u hier!