Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
22 berichten.
Ilse Neijens uit Le Puley schreef op 8 augustus 2023 om 17:47
Oh, oh! Als ik al die foto's bekijk, denk ik: "was het volgende week maar weer!" Dank voor dit prachtige album. Ilse
Corrie Hoogendoorn uit den Haag schreef op 7 augustus 2023 om 11:16
Hallo allemaal, wat was het weer leuk om mee te doen met dit 4Daagsespectakel. Wat een organisatie en wat een werk om alles in goede banen te leiden. Prachtig om via de foto's een overzicht te krijgen van wat er moet gebeuren om iedereen een slaapplek te bieden, te eten te geven en dan de voorbereidingen om de vrijwilligers met volgeladen auto's naar de rustposten te kunnen laten gaan. Het was echt weer een feest! En dan nu weer van Jan: alle foto's van iedereen. Heel mooi sfeerplaatje! Dank, dank, dank. En allemaal de groeten van Corrie.
Coby Toet uit den Haag schreef op 6 augustus 2023 om 23:22
Wat een geweldige Wandelclub Magnus wij zijn nu niet meer actief maar ik blijf wel meeleven door alle berichten. Wij hebben heerlijke kook jaren gehad met Rieky Elbers en Sjaan Holleman in de keuken als we nu de foto's bekijken, is het of we er weer bij zijn in Weurt. Jan ook de afgelopen woensdag 2 augustus was geslaagd toen je met een bos gladiolen voor de deur stond. Ik wens jullie nog hรฉรฉl veel goede en gezonden jaren toe. Coby en Ment Toet uit Den Haag
Helen Roozenburg uit 's-Gravenhage schreef op 6 augustus 2023 om 21:07
Dank jullie wel, Jan en alle anderen die hebben mee geholpen om er weer een fantastische week van te maken. Het was super en ik ben blij dat ik er bij was. Helen
Jos Heemrood uit Groesbeek schreef op 6 augustus 2023 om 20:51
Voor mij was het de 1e keer dat ik van de verzorging van Magnus gebruik heb mogen maken. Alles was goed verzorgd door de behulpzame en vriendelijke vrijwilligers. Mede daardoor heb ik zonder problemen mijn 11e Nijmeegse Vierdaagse uit kunnen lopen. Allemaal bedankt!
Dicky uit Den Haag schreef op 6 augustus 2023 om 20:43
Ik wil iedereen bedanken voor mij 1e 4Daagse als vrijwilliger, wat heb ik ervaren wat er achter de schermen gebeurt top alles ging als een geoliede machine. Veel dank voor deze, voor mij speciale 4Daagse, wat een topverzorging. Tot 2024!
Frank van Dinteren uit Hilversum schreef op 1 augustus 2023 om 08:17
Magnus was voor mij dit jaar een noodsprong. Terugkijkend was het een fijne week. Ik voelde me welkom en ik hoop dat er volgend jaar weer een plekje vrij is zodat ik jullie nog wat beter leer kennen. Dus hopelijk tot de volgende 4Daagse in 2024!
Corry uit Warmond schreef op 31 juli 2023 om 11:05
Lieve Magnusfamilie, Een week na de 4Daagse wil iedereen bedanken voor de fantastische week die Jan en ik hebben gehad. Allereerst wil ik Jan Polman bedanken voor al het werk dat hij heeft gedaan om het voor al die Magnus klanten zo goed te regelen! Ook Marian, het bestuur, de medische post, de keukengarde en alle vrijwilligers! Wij hebben een super gezellige week gehad! Bedankt en tot de volgende 4Daagse. Groetjes Jan en Corry Laman
Chantal Girard en Ilse Neijens uit Germagny en Le Puley schreef op 29 juli 2023 om 13:48
Hieronder volgen het dankbericht en de complimenten voor de verzorging tijdens de 4Daagse in Nijmegen. Het was top. De tekst van Chantal is eerst in het Frans, dan volgt de vertaling en ik sluit me geheel bij haar woorden aan!: Un grand merci ร  lโ€™รฉquipe de soin Magnus pendant ces quatre jours. Tous les bรฉnรฉvoles nous accueillaient trรจs gentiment ร  chaque fois en nous proposant tout ce dont nous pouvions avoir besoin : cafรฉ, thรฉ, soupe, eau, lait, sandwich, fromage, jambon, gรขteau, fruits. Ils รฉtaient tous trรจs souriants, disponibles et amicaux. Je tiens vraiment ร  leur dire un grand merci car ils ont beaucoup contribuรฉ au plaisir et au succรจs de cette longue marche! Hartelijk dank aan het zorgteam van Magnus tijdens de 4Daagse. Alle vrijwilligers zorgden ervoor dat we ons elke keer heel welkom voelden en ze boden ons alles wat we maar nodig konden hebben: koffie, thee, soep, water, melk, sandwiches, kaas, ham, cake en fruit. Ze waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Ik wil ze allemaal heel erg bedanken, omdat ze zoveel hebben bijgedragen aan het plezier en het succes van deze lange wandeling! Chantal Girard en Ilse Neijens uit Frankrijk
Gerard Borremans uit Leuth schreef op 28 juli 2023 om 16:06
Bij deze wil ik de organisatie van de 4Daagse van Magnus bedanken voor een geweldige week. Ook wil ik alle vrijwilligers bedanken voor jullie inzet deze week en zeer zeker de mensen op de verzorgingsposten. Mede door jullie heb ik de 4Daagse voor de 29e keer volbracht. BEDANKT!!!
Jolanda & Bram schreef op 24 juli 2023 om 19:06
Als vanouds genoten van de 4Daagse en de vriendelijke, hartelijke vrijwilligers op de verzorgingsposten van jullie vereniging. Zo bijzonder dat ieder jaar weer een grote groep vrijwilligers dag en nacht klaar staan voor ons als loper. Dank jullie allemaal! Het was geweldig.
Paul Oudijk uit Alphen aan den Rijn schreef op 22 juli 2023 om 06:51
Ook dit jaar heb ik als gastloper weer gebruik gemaakt van de verzorging van Magnus. Wederom was de verzorging weer uitstekend verzorgd. Magnus mag trots zijn op deze grote groep fantastische vrijwilligers. Ik kijk nu alweer uit naar volgend jaar. Bedankt Magnus!
Gijs schreef op 14 juli 2023 om 21:12
Erg mooi opgezet! Leuke lay-out!
Wim Overkamp uit Heino schreef op 14 juli 2023 om 20:28
Beste mensen van de wandelclub Magnus. Als gastloper zie ik er weer naar uit om ook dit jaar bij jullie te bivakkeren. De sfeer is altijd zeer gastvrij en de voorzieningen zijn puik. Tot zondag!!
Corrie Hoogendoorn uit Den Haag schreef op 14 juli 2023 om 20:25
Jan, wat een verfrissend beeld krijg ik van de nieuwe site. En ik ben jaloers op die mooie bruine benen met wandelschoenen. Heerlijk om zo te genieten van het uitzicht waar zonet gewandeld is. Tot snel ziens. Corrie
Margriet uit Den Haag schreef op 14 juli 2023 om 20:20
Wat is het een prachtige, overzichtelijke site geworden
Floortje de Joode uit Dalfsen schreef op 14 juli 2023 om 18:42
Nou, dat ziet er gelikt uit, deze nieuwe site van Magnus. Met heel veel informatie over wat de vereniging organiseert en doet voor zijn leden en vrijwilligers. Maar morgen eerst naar de Kloosterhof te Weurt voor het klaarstomen van de locatie voor de Nijmeegse Vierdaagse. Waar weer veel wandelaars van Magnus aan meedoen. Maar waar ook veel vrijwilligers voor nodig zijn om alles mogelijk te maken. Ik heb er zin in. Tot morgen!! Groetjes, Floortje de Joode
Trya uit Middelstum schreef op 14 juli 2023 om 18:26
Ontzettend leuk om op deze manier kennis te maken met de wandelvereniging waar ik tijdens de 4Daagse van de faciliteiten gebruik mag maken. Ik heb er zin in en graag tot zondag. Succes met de voorbereiding. Hartelijke wandelgroet Trya.
Marion uit Beuningen schreef op 14 juli 2023 om 16:17
Weer een mooie site om trots op te zijn. En een heerlijke vereniging om bij te horen. Ik kijk weer uit naar Nijmeegse 4Daagse 2023! Fijn dat ik kan rusten op de posten op de route van deze vereniging.
Yvonne van Limpt uit Bladel schreef op 14 juli 2023 om 14:43
Mooie nieuwe site gemaakt. Overzichtelijk en mooie foto's. knap werk geleverd zo net voor de Vierdaagse๐Ÿ‘๐Ÿ˜œ